Halebop lanserar matlagningsprogram

 

UPPDRAGSGIVARE: HALEBOP
BYRÅ: OBEYA, WAVEMAKER, CRISP

Deltagarna jury programledare_hylla.jpg

Halebop tar nu ytterligare ett steg till att skapa eget content med Mataam, ett helt nytt mat- och entreprenörsprogram. Mataam kommer att ledas av Instagramprofilen Filip Dikmen och är en del av Halebops satsning på att nå ut bredare. Programmet har premiär den 29 april på YouTube och Viafree.

­– Vi måste hela tiden skapa kommunikation som är relevant för vår målgrupp. För dem är mat ofta kittet i familjen, ett sätt att återknyta till sin historia och hålla sina minnen vid liv. Med ett välproducerat mat- och entreprenörsprogram tar vi fasta på det samtidigt som vi ger tillbaka något till våra kunder, säger Johanna Sahlman, Head of Halebop.

Under sex fullmatade avsnitt tävlar fyra deltagare under ledning av programledaren Filip Dikmen, som är känd som komiker på Instagram och YouTube. Vid sin sida har han de tre eminenta experter, tillika jurykollegor, Nidal Kersh, Zeina Mourtada och Andra Farhad som kommer ge deltagarna proffsrådgivning både inom matlagning och entreprenörskap under resans gång.

– Jag känner mig otroligt laddad och det ska bli en fantastisk erfarenhet att få ta mig an rollen som programledare i denna nya satsning, säger Filip Dikmen.

Vinsten är förutom äran 50 000 kronor i startkapital och en ny mobil inklusive gratis mobilabonnemang. 

– Precis som deltagarna i Mataam som har utmanat sig själva så har vi också gjort det när vi har tagit fram ett matlagningsprogram. Nu hoppas vi att våra kunder och övriga tittare gillar Mataam lika mycket som vi gör!, säger Hanna Myrling, Media & Marketing Manager Halebop.

 

Arbetsgrupp

Halebop
Johanna Sahlman, Head of Halebop
Hanna Myrling, Media & Marketing Manager, projektansvarig Mataam
Sebastian Prosser, Brand Manager

Obeya
Maria Hazard, pr-strateg
Canan Yasar, kreativt ansvarig

Wavemaker
Fredrik Klar, Account Director
Daniel Slavic, Client Manager
Martin dos Santos, Art Director
Fredrik Thunholm, Copywriter
Andreas Fyrlund, Chief Performance Officer

Crisp
Thomas Aziz, exekutiv producent
Isa Bååth-Ardow, producent
Jonte Sköld, regissör